Ten pan profesor ma ciastocne pravdu. Uz od pradavna predsa muzi medzi sebou bojovali o to kto je silnejsi, rychlejsi "zivotaschopnejsi" a pod. Tiez svoju silu a schopnosti preukazovali pri love, na ktory boli casto odkazane cele rodiny a tlupy. A vzdy bol najvacsi hrdina ten, kto ulovil co najvacsie zviera, alebo co najnebezpecnejsie. Z toho vyplyva, ze lov seliem ma muz v genoch po svojich davnych predkoch. Je jasne, ze u niekoho sa tieto geny prejavia viac u ineho menej. Kazdopadne je to o nasom muzskom egu. Porazit vacsieho, mocnejsieho je vecou ega. Ci to suvisi aj s impotenciou, to povedat neviem. A urcite, texedo, tym ze ulovis dravca, nezvysi sa tvoja sanca na splodenie potomka. Mozno by pomohla zmena spermii:-))))
Pytliak, máš síce asi pravdu, ale je veľký rozdiel akými zbraňami lovili muži v dávnej minulosti a aké moderné výkonné zbrane sa používajú dnes.
<br/>Aj taká inteligentná šelma ako je vlk aj so svojimi dokonalými zmyslami to v konfrontácii s vymoženosťami modernej civilizácie nemá ľahké.
<br/>Texedo, aj vedci sa občas mýlia. Pobyt na čerstvom horskom vzduchu má určite priaznivý vplyv na tvorbu dostatočného množstva zdravých spermií. Aj mne sa podarilo splodiť potomstvo vždy po návrate z dlhodobejšieho pobytu v lese.
Ide o pocity z vitazstva, prevahy ... vobec nezalezi na pouzitej zbrani.
<br/>No jasne, cim dlhodobejsi pobyt v lese, teda mimo domova, tym vacsiu sancu maju tie "ine " spermie ))
Vďaka TEXEDO, že si zareagoval. Nemám nič proti takejto diskusií, ale ak môžeš, chceš a máš e-mail daj mi svoj tlf.aodkiaľ si, prosím Ťa? Možno že sme susedia.
Som zvedavy aku mudrost zase vymysli WOLF.SK.
<br/>Podla mna to zdovodnia tak, ze preto vlk zozral ovcu lebo ovca zozrala travu kotru zeru jelene a jelene koli tej trave odisli prec.
<br/>
<br/>uz sa na to tesim.
<br/>
<br/>:]
Oprava
<br/>Som zvedavy, aku mudrost zase vymysli WOLF.SK.
<br/>Podla mna to zdovodnia tak, ze preto vlk zozral ovcu, lebo ovca zozrala travu, ktoru zeru jelene a jelene kvoli tej trave odisli prec.
<br/>
<br/>Uz sa na to tesim.
Starsi polovnici hovoria ze vlk nevie stopovat zver.
<br/>Ja si myslim ze maju pravdu, lebo keby vedel strhol by kazdeho kusa co by objavil.
<br/>
<br/>Co vy na to ?