Mna by tiez zaujimalo, ako to s tymi liskami vlastne je! Najmä s tymi ulovenymi v decembri. Ci bude zastrelne vyplatene v januari alebo za decembrove lisky nebude vyplatene ziadne zastrelne! Poradte prosim, ak niekto viete!
No téma sa nám nejako posúva a nikto nič. Ja som kúpil vábničku králičí nárek a zatiaľ sa mi na ňu podarilo navábiť divú mačku - bola taká veľká, že som si ju skoro pomýlil s líškou. Včera som bol na líšku navábil som ju na vrešťadlo líštica prišla zamieril som a - cvak, nenabil som flintu ako som vyliezol na posed :[. No aj to sa stáva. Ináč už začína ruja.
Szia Miloš! Tou bajkalkou som ulovil dvoch kohútov, túlavú mačku...jaj a jednu líšku! Ináč zatial som ulovil 6 líšok plus tri som iba poranil (barvili). Z nich 4 prašivých.Perfektná zbraň, trošku krátka pažba...musím si zvyknúť. Mimochodom si nepovedal, že po výstrele sa od spatného nárazu- samočinne zaistí poistka!!:{.................:liar:nevie niekto čo stým???aby sa nezaistila sama?? Ahoj
<br/>8-L
Prvý deň, keď som išiel na líšky (návnada - krmil son ich cca 2 mesiace)od 16.00 do 20.00 4 výstrely 4 líšky s ZH 303kou . Z nich 2 prašivé...ALE SNEŽIŤ NEEEHCE::::::::::..............Jaj, veterinári berú aj prašivé líšky?!
Gratulujem....
<br/>Gyuszi, to s tou poistkou je pre mňa novinka, mne sa to nestalo ani raz.
<br/>Stalo sa ti to len raz náhodou, alebo aj viac krát po sebe opakovane?
<br/>M.
Cas je na psy gvint. Nie je snehu, preto lisky nie je tak vidiet. A polovacka na lisky bez sneho nestoji za nic. Najlepsie je ked riadne nasnezi a primrzne, ked sa maju lisky problem dostat ku potrave. Vtedy su lisky omnoho aktivnejsie ako inokedy, lebo su nutene, hlad je svina:). Vtedy treba vyviezt bachy a cakat, to je najlepsia vabnicka a da sa na nej ulovit lisok kolko clovek chce. Len musi byt sneh a polovnik musi byt trpezlivy.
Ahoj! Už viackrát...pomaly si zvyknem.:liar:.Zdá sa my že vždy. Ale nedeľu to vyskúšam máme spoločnú poľ. .A potom ti poviem naisto. Už si kúpil novú kozlicu?
Líštičky už začali pobrechávať. Jedna mi brechala ako pes :liar: Keby to nebolo na voľnom priestranstve......tak tomu neuverím. Len škoda, že som nestihol streliť