Vďaka za foto, troch som si rozšíril obzory. Na jar sa dáme do stavby.Niečo už máme vykopané, ale zastavila nás zima. Chcem sa opýtať na tie plastové rúry, z čoho to vlastne je a kde sa do dá zohnať, nemá tam pes problém. A ešte sa chcem opýtať na riešenie kotla pomocou pneumatiky. Na spodok dáš betón alebo niečo tvrdé, ale ako riešiš prepojenie kotla (z pneumatiky) s chodbami?
keby sa ti ešte chcello tak: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>dikes
<br/>
Maťo, pošli to prosim aj mne, celkom by ma to zaujímalo. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>S pozdravom V.M.
Prosím si tiež fotky o umelých brlohoch. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Ďakujem!
mohol by si tie foto poslat prosim aj mne na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. ?? dik moc
maťo prepáč, akosi mi to na post nedošlo, keby si ešte niekomu posielal, tak prosím ak sa ti dá ešte raz tak: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>dikes:)
Ahoj matulkoh, ked budes tak dobry posli aj mne tie fotky z umelych brlohov
<br/>na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., diky Fratisek