MATULKOH pošli prosimta aj mne foto o tých umelých brlohoch. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Ani mne nič nedošlo, prosím skús mi to poslať ešte raz. Ďakujem.
<br/>Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
ked mozes posli mi foto tych strakolapov...diiiiiik Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
diky matulkoh,ale mam problem,poslal si mi niekolko krat tu istu fotku,mohol by si mi to pls poslat este raz aj s tymi strakolapmi?dik moc..
<br/>Kukri
Chalani prosím Vas pošlite mi tie umelé brlohy niekto na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
kukri: Prosím Ťa nepošleš mi tie strakolapy, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Ďakujem
Matulkoh - ak ešte môžem aj ja poprosiť, tie brlohy aj strakolapy. Bol by som ti ozaj vďačný.
<br/>Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>
<br/>Dík
KURKI pošli mi prosimta tie strakolapi.Matulkoh tebe zas díky za tie fotky.