a co by sa potom stalo, keby vas takto niekto videl, napriklad nejaka straz prirody, neda sa predsa dokazat, ze ste toho jelena nestrelili v rezervacii, je to slovo proti slovu, nie?
<br/>
<br/>citala som aj, ze parohy sa maju nechavat v lese, lebo clovek nemoze dokazat, ze tie parohy nasiel, ale niekto moze povedat, ze pytliacil.
<br/>
<br/>a este sa mozem opytat, potom si nepotrebujete vybavit nejaku vynimku chodenia po rezervacii?
<br/>lebo napr viem, ze v tatrach, ked vybocite z turistickej znacky, je to pokuta.
<br/>
<br/>dakujem
obávam sa, že si si to tu pomýlila s právnou poradňou, takže si nepochybne dokážeš vyťukať: www.google.sk, alebo si to skopči, ak je toho na teba moc, a hľadaj zákon o ochrane prírody, poľovný zákon a vyhlášky ku nemu a čítaj.čítaj.... to ťa zabaví na dhšie;) ale najprv si prečítaj úvodnú stránku tu, je tam toho dosť
Poľovníci musia ovládať zákon o poľovníctve a zákon o ochrane prírody, nemusia laikovi poskytovať žiadne informácie. Nájdi si zákony a ako Ti písal papoI: čítaj a čítaj ...
<br/> Ako vegetariánka nemáš z toho vyrážky, keď píšeš na fórum pre všežravcov?
no, nemusia, ale mozu.
<br/>
<br/>kdesi v tomto fore som si citala, ze vam chyba absentujuci rozhovor, debata aj s nepolovnikmi [napr laicka verejnost].
<br/>no ale, vy sa nechcete rozpravat;/...tak naco potom take pisete;/
Dnes poobede som sa bol prejsť. Doplnil som soľ, na repke a oziminách som videl asi 50 kusov srnčej. Už nebolo tak pekne ako včera, pofukoval vietor a občas snežilo.