Mám brkovu dvojku s výmennými čokmi a chcem sa spýtať, lebo doteraz som mal brokovnicu s pevným zahrdlením, či sa môže z tej s vým. čokmi strielať jednotná strela, prípadne či sa pred strelbou musia vymontovať?
Jednotny sa určite da, len by som pre istotu nahodil mensie zahrdlenie...vymontovať ale určite nie. Jednotna sauvestre a podobne strely sa daju strielat aj cez plné zahrdlenie.
Myslím že i přes plné zahrdlení by měl standartní slug od SaB projít. Já mám taky výměnné choky , ale přes plné zahrdlení slugy nestřílím. I vzhledem k přesnosti je lepší dát na společnou choky 0 a 0,25. V této kombinaci by měla být nejlepší přesnost střelby..na střelbu jednotnou střelou je ideální zahrdelní 0, tedy ideální válec;)
Vie mi niekto poradit ci sa da niekde na internete najst audio subor alebo video rucania jelena???
<br/>Dnes som si prvi krat trufol skusit svoje umenie v lese ked sa ozyvali jelene ale akosi sa namna vy... neozvali sa spet ako som cakal ani neprisli pred flinticku a ani som poriadne nevedel co ten jelen chce ci nahana lane ci vyzyva soka alebo ci sa len nudi a oznamuje mi ze tu sice je ale za jeleny narod zivot nepolozi...
<br/>Hmm no mam sa toho este co ucit
<br/>alebo ak ma niekto doma cd nemohol by poslat na mail nieco stoho?? potesilo by to... Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Ináč od ING. Mihalka som teraz v Sv. Antole kúpil CD vábenie zvery stálo to 200 sk -a je tam komplet vábenie všetkej zvery na ktorú sa poľuje vábničkami a jeleňom sa tam venuje tuším asi 30min.dosť podrobne skus si to zohnať--- je to podľa mňa celkom dobré.