Ďakujem.Predplatné je 732 sk.Myslivost 660 sk.Objednám Svet myslivosti, ešte som ho nemal predplatený. A Myslivost objednám po ročnej pauze, chcel som skúsiť ako to bude s čítaním na internete,no je to lepšie mať doma.
Kamarát zlomil pažbu na Mannlicher - zbraň mu spadla z posedu. Prosím Vás o info, resp. kontakt na nejakého super dobrého "pažbára". Z okresov VK,LC,ZV,BB. Ďakujem.
Ahojte, potrebovala by som poradit. Chcela by som zacat pripravovat svojho bigla na FSMP /ako vodica/. Neviem vsak zohnat krv a uz vobec nie obsah zaludka srncej zveri. Nech som sa pytala kdekolvek, nikto mi nevedl poradit. Nevie, kde by som nieco take mohla zohnat? Prestudovala som mnozstvo literatury, trapila som sa aj s anglickymi a nemeckymi textami o vycviku polovnych plemien, nechce sa mi verit, ze to stroskota na obycajnom pol litri krvi... Vsetkym vdaka za pomoc.
ten obsah zaludka srncej zveri vobec nepotrebujes . a s tou krvou - skus sa spytat masiara co vasom okoli urcite sa nieco najde . A kym zacnu skusky urcite nejaku krv zozenies .
Ahojte. Chcem sa spýtať či neviete niekto poradiť nejakého dobrého odborníka-puškára, ktorý by pomohol poriešiť špatný sústrel hlavní na GB kozlici. Ak sa to vôbec dá.... Vďaka za rady.
este jedna trivialna otazka ku farbiarskemu remenu, niekde som cital ze nema byt remen s karabinou ale s prackou. je to ostro sledovane na skuskach alebo to nevadi ak budem mat remen s karabinkou?