Chlapi poradte mi niekto.Chcem si kupit novu montáž na GB značka je ZH 305 nechcem tam nejaku zbytočne drahu.čo mi poradíte dural alebo ocel.Tubus na puškohlade je colový .držal som dnes v ruke ocelový pevný od firmi CZUB len som sa nevedel rozhodnut.
Takze zhanaj a posli cenu na nejaku 50tku/3-10x50?/ so sv.bodom.a 30mm tubusom.Osnova=klasika-German 4. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
napis aj mne tak ako bubimu prosim... Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>
<br/>aj ja teraz zhanam puskohlad
Nepísal som nikomu ohľadom puškohľadov. Nie som predajca a cena pre mňa sa odvíja od dlhoročných kontaktov na základe dobrých vzťahov z obchodníkmi, resp. priateľmi čo majú na nich kontakty. Takže ak si vybavím nejakú zľavu, nemôžem v tej cene pýtať napr. ďaľšie dva kusy.
Kazdy si chce pomoct.A ked sa to da tak to treba vyuzit.Nie je nutne preplacat,ked je moznost vyborneho nakupu a este,ked to kupujeme takmer na cely zivot-pri puskohladoch /kvalitnych/ to zrejme plati.
Nevim kam by jsem mel moji otazku zaradit,tak to tedy zkousim tady v rubrice puskohled. Nevite nekdo, kdo by mi mohl ocenit asi 7 ks starsich puskohledu. V cenach novych se orientuji celkem dobre ,ale v tomto pripade jde o stare puskohledy urcene spise pro sberatele,i kdyz si myslim ze jsou jeste vsechny plne funkcni. Kdyz tak mi napiste odkaz na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Diky!
Bol. Už som aj netrafil líšku ale to nebolo kôli puškohľadu (písal som, že mi broky idú nižšie a ja som málo zdvihol bodku). Po čase pôjdem nástrel skontrolovať či drží. Ináč som v celku spokojný, akurát že na trojnásobnom zväčšení má menšie zorné pole ako 50ka.