Poslal. instalamontsro. Dostal som som dar z USA puškový ďalekohlad MILLET variabil 3-9s osvetlenov osnovov no v noci na osnove sa urobi mlhovina, hľadam servis alebo predajcu alebo odbornika ktorý by mi poradil čo s tým urobiť.
<br/>
<br/>Vďaka za odpoveď. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
poslal:instalamontsro Kto predava na slovensku ďalekohľady japonskej výroby ROKINON INFRA-VUE Light Enhancing MULTI-COATED OPTICS použivané aj americkéj armade na nočné videnie s použitim zbytkoveho svetla . mám zaujem
<br/>
<br/>Vrela vďaka:
vlanj som to tam este videl ale tohto roku este nie ,misliš zelene stranky optika. ? hladal som to tam ale nenasiel.nasiel som na fore dve adresi e-mailove ale zatial sa mi neozval ,preto sa pitam či si nezmenil adresu
tak jsem konečně vyzkoušel nový puiškohled Meopta Artemis Vario 1,5-6x42 s osnovou 1 a plná spokojenost. Střílel jsem v 1.00 v noci dne 31.3.2008, jasná noc bez měsíce na suché trávě. dalo se střílet i bez měsíce, skvělá světelnost, dobrý kříž. Střílel jsem na sele cca 40 kg asi na 50 m. Zásah komory. Zkoušel jsem i novinku od SB do 308 Win SPCE laborovanou na 11,7 g (více ve fóru střelivo, 308 Win na jelení a černou). Ještě jsem zvědavej jak se Meopta osvědčí na nadháňkách.
Ahoj kamoš ho mal najprv na 6,5x57 tam mu to šlapalo ale dal ho potom na 7x64 a vydržal mu cca 15 rán.Ja mám na 8x57 puškohlad Vixen 2,5-10x56 a som sním maximálne spokojny.Radšej trochu počkaj a kú si niečo kvalitnejšieho.
Trošku od veci, mám doma vôbec nestrielanú OPu vz.54, nemáte niekto na nu ruské PSO, najradšej minimálne 6x zvačšenie? Chcem si to nechať viac menej na strelnicu. Je to lacné vybláznenie. V B.Bystrici chcú za to nehorázne peniaze v Slovrose. Stratil som kontakt na pána z východného Slovenska, ten ich nosil z Ruska.
Čafte v Zelenči pri Trnave má toho Vixena 2,5-10x56 za 23.000,-A môžem ho len doporučiť.Je tam hlavne dobrý kríž a červená bodka je jemná a neoslnuje a navyše je tam štelovanie paralaxi a ak strielaš na velké dialky je to super.
Tak ešte raz!o na guľovnicu na spoločnú poľovačku? Kolimátor alebo puškohľad s 1,i príp. 1 -tkovým zväčšením? Zatiaľ som používal Docter Sight II+ ale teraz poškuľujem po puškohľade (len na spoločné)poradte,prípadne sa podeľte so mnou o skúsenosti.
Ak si ho chces dat na maloražku alebo lahku gulovnicu tak v pohode.Ale na niečo silnejsie by som ho nedoporučoval.Kamoš ho dal na 7x64 a vydrzal mu 15 ran.Na optike sa neoplatí šetrit!!!
Ak sa chceš naučiť poriadne strielať, tak potom 4x32. Príliš veľké zväčšenie ťa pri škodnej bude zvádzať na ďalekú strelbu čo pri malokalibrovke nie je príliš efektné.
<br/>Bushnell postačí, na Norkoniu zabudni.