"kus bol ponechaný v lese, strelec si vzal len trofej a vytešuje sa z nej"
<br/>Tak ako bol ponechany v lese, co bolo na vyrade? To mi chce niekto nahovorit, ze ho dotiahli na vyrad a potom odtiahli do lesa???
<br/>A ze maso nechali zhnit na kostre??
<br/>Mozno ho odtiahli nabok, maso pekne pobrezovali a zobrali, ale ze celeho jelena nechali zhnit v lese HA HA HA. To aj v inych zdruzeniach sa niekedy diviak "nenajde" a vecer, alebo rano je v rupsaku.
<br/>A co ktomu kusu, co je v reportazi???
<br/>To su slusni polovnici, co to nahlasia po dvoch mesiacoch?? To je snad zart:{
<br/>Co je na nich slusneho???? Slusne po nasom lompy to su. A treba ich po toto tak ako aj tych co to spachali. To je ako s tym prdom. Ak si niekto prdne, kto je vlastne pachatel??? Ten co spachal, ci ten co pachal???
<br/>
<br/>Ale hlavne, predpokladam, ze sa z nich stanu vzorni kandidati na clenstvo, ktorim sa uz vhodne daju masirovat mozgy. Nastartovani uz su... Tak hor sa.
nemáš to trošíčku pomýlené? prečítaj si znovu, čo som napísal. a ak máš pochybnosti, aj tam máš kolegu rovnako zvoleného ako ty. tak skús si zavolať. ale rozumiem ti, že ti nejde do hlavy že toooľko mäsa nazmar.
si naozaj úplný hulvát? čo sa ti nevidí? máš problém s telefonom? proste si to over a prestaň s urážaním. tak ja som ti štváč? z akého dôvodu? koho sa vlastne zastávaš? hrubého porušovania zákona? proti čomu tak kričíš, proti uplatňovaniu zákona a tí ktorí na to poukážu sú tí zlí? nie tí, ktorí zlo páchajú???
Papo a ktorí sú tí zlí a ktorí sú tí dobrí, lebo ak je to tak ako je to prezentované tak sú tam iba zlí a u tých ktorí to oznámili až po dvoch mesiacoch by som ešte aj hľadal charakterovú vadu, lebo ak im to nevadilo kým boli vo výbore PS alebo PZ a z ješitnosti to vytiahli až teraz tak to je choré. A riešený by mali byť tiež, lebo ak to chcú dať ako pytliactvo tak myslím, že je tam spolupáchateľstvo ako vyšité pre všetkých čo tam boli a neoznámili to hneď ako sa to stalo.
Príslovie zlodej kričí: chyťte zlodeja poznáme nielen u nás na Slovensku, ale všade kde poznajú zlodejov. Chcete, aby bol uplatnený zákon? Sám vyhlasujete, že tom dosť viete, tak to nahláste na políciu a následne nech to riešil prokurátor. Snáďsi len nemyslíte, že to urobí nejaká senzáciechtivá TV.
mano, problém takýchto info je v spracovaní ,,spravodajcami,,. tí si to urobia po svojom tak, aby to bolo ,,predajné,, i s použitím napr ilustračných záberov/ - ja neviem, ani som nepátral, čo a či niekto niekedy z diania nakrúcal, no kvalita nezodpovedá mobilu/. kašlú na fakty. ale to nie je dôležité. dôležité je, že sa našli slušní ľudia, ktorí sa nenechávajú zastrašiť a konajú. v tom je podstata. ja som neskúmal, kto je kto. no ako som to popísal nižšie zodpovedá skutočnosti. môj jediný komentár k tomu je naďalej: držím im palce.
Zvyčajne sú za všetkým prachy. Dá sa predpokladať, že na polícii by títo slušní ľudia nedostali ani deravý groš, ale naopak, z ich pohľadu, nejaké neslušné otázky.
Papo ani ja neriešim ako je to natočené a či je to natočené na mobil, alebo je to zostrihané a použité ilustračné zábery aj keď si myslím že pôsobia dosť zavádzajúco a jednostranne v prospech jednej strany, ale podstata veci je v tom že im to nevadilo doteraz a spúšťač celého bolo to že asi neprešli na výročnej do vedenia PS - PZ a riešia to takto. Keby boli zvolený tak sa nič nedeje a nikto o tom ani sa nedozvie a to je to čo ti chcem naznačiť, že oni nie sú poctivý len ješitní a urazení a kopú ako sa len dá okolo seba. Držím im aj ja palce ak je to tak ako myslím ja že ich na prvej schôdzi nevylúčia za to že (prepáčte za výraz) si serú do vlastného hniezda. Ale neber to tak že obhajujem to čo sa stalo je len narážam na povahu tých dobrých a čestných.
Pochybujem, že je za to platený, skôr si myslím, že v tom nachádza sebauspokojenie. Začínam sa báť, že to u neho vyvrchoví opásanim sa trhavinou, ale neviem, či potom zavíta na Svätoplukovu 14 alebo Štefánikovu 10. Možno by s tým dokázali urobiť niečo tí, ktorí z neho urobili svojho turčianskeho podnáčelníka, ale potom by sa jeho zloba, závisť a nenávisť mohla otočiť i proti nim.
Je pravda, že Papo je trošku svojrázny. Akurát ma šokuje fakt, že v tomto štáte a v našom hnutí s pošramoteným menom, je oveľa vačším problémom ten, ktorý na porušovanie zákonov a pravidiel upozorňuje a poukazuje, ako ten, ktorý ich hrubo a drzo porušuje! Ja som len zvedavá, či napríklad za školácke chyby súdruhov na ústredí ponesie niekto zodpovednosť?! Alebo sa im poďakujeme za konanie v náš prospech v dobrej viere?
Za to, čo zo mňa stvoril, len preto, že som si mu dovolil oponovať, že nie všetci z tých hore sú vagabundi a pod., som fakt nesmierne vďačný a za to ponesnie zodpovednoť len on Má toho u mňa dosť na rováši, tak nech sa teší, bo i keď nie som pomstychtivý, som pamätlivý
Zuzanka, zvyčajne si všímaš chyby pravopisné, ale je možné, že máš na mysli aj iné. Akú školácku chybu urobil predstaviteľ nášho poľovníctva vo vyjadrení sa k danému prípadu tentoraz??