Strelivo by si mal vyberať podľa toho, akú zver budeš loviť a na aké vzdialenosti a v akom prostredí. Nič nepokazíš keď siahneš po Norme, RWS, Federal a pod. Potom stačí vybrať vhodný typ strely a skúsiť ako bude sedieť tvojej puške. Ak chceš konkrétne rady, musíš napísať na akú zver budeš poľovať a majitelia 30-06 ti určite radi poradia.
...prepac, neuvedomil som si coho si si vedomi a coho nie! S&B ci nie treba len zhrabat co najviac vyrobcov nabojov a vyskusat!:D:D! Vidim ze S&B ma posratu reputaciu, avsak to neznamena ze musi mat zle vykony v tvojej zbrani!
Sorry Jenda,ale Ti verni su asi ti,co si za komancov kupili 10 krabic po 12,-kus, niako im to nepada tak este stale maju s cim strielat-bez urazky aj ja ich zo par poznam.
len taky posteh, opytaj sa lukostelcov ako im pada zver po zasahu sipom...... a to je o 70% slabsie ako najhorsi naboj od S&B.... tak porovnavaj komu co ako pada ..... nezabudaj ze treba vediet aj trafit
Asi som Vam brnkol na strunu :],tiez som bol...verny...SB,pretoze nic ineho lepsieho kedysi a hlavne lacnejsieho nebolo,v neposlednom rade som aj niake zdedil no po par neprijemnych zazitkoch som s nimy prestal strielat a presiel na RWS tug.Robia super robotu a hlavne ostavaju v celosti.Kedze su pomerne drahe tak som nedavno skusil nastrelit 11,7g Normy Vulkany,no zial este sa mi nepodarilo s nimy nic strelit.To s tymi SaB nemam len s vlastnej hlavy,staci si precitat prispevky skoro na kazdom pol.fore a nazor si urobite sami.Lovu zdar.
brate...mne si isto nebrnkol po strune..hehe.... "To s tymi SaB nemam len s vlastnej hlavy" -ked to budes mat zo svojej hlavy tak potom reaguj.....
Mas pravdu,poznam jedneho pytliaka ktory striela na zver kusou a jemu je uprimne jedno ako sa sip sprava.Par takych zvierat sme nasli v reviry.Kusa a Luk su nehumanne zbrane a pokial viem jedine v USA sa snimy poluje.
Mal by si sa spamätať čo píšeš že poznam jedneho pytliaka.
<br/>
<br/>Už davno si ho mal nahlásiť polícií a nie sa tu s tým vystatovať.
<br/>
<br/>Toť vsjo.
Zrejme budes mat zmiesane pocity, ale precitaj si prispevky- Forum: Aku zbran si vybrat?, Strana: 9, Poslal: lovec_1, dna: 26.09.2006, 00:01 a ta ista strana, len datum: 25.09.2006, 20:34.
Asi s tym...nahlasovanim...nemas moc skusenosti ,nie je to take jednoduche ako sa vidi na prvy pohlad,ale to je asi do inej temy a nie do streliva.Dnesna platna sudna legislativa je velmi benevolentna k pytliactvu i ked posledny zakon o vykone prava polovnictva je trochu...tvrdsi...niak nebadam zmeny-pytliaci sa dalej.Tot vsjo