Ja som to len prehodil z jednej stránky na druhú, nejak som sa nezaoberal sémantikou, štylistikou, syntaxou, atď...
<br/>Dáš mi link na stránku, z ktorej to bolo prekladané? Teraz som sa akosi nemohol dopátrať odkiaľ ten článok bol prekladaný,ani na ich domovskej stránke som to nenašiel...
Myslim,ze to je nepodareny preklad este zo stareho,povodneho webu PP.Okrem toho aj Srbi by si uz mohli snad dovolot zaplatit anglickeho korektora :liar: ( "...veLLocity... a pod. preklepy).Alebo nepredali este dost nabojov?:]
Úplne súhlasím! Po tvojom upozornení, som si podrobnejšie (poctivejšie) prečítal celý článok, z ktorého som citoval, a aj domovskú stránku PP...Je tam veľa nezrovnalostí, preklepov, syntakticko-sémantických lapsusov...
<br/>Je to dosť slabučký preklad, podľa syntaktickej štruktúry, je to temer doslovný preklad (preklad slovo za slovom), kde chýba slovenská syntax. Ale tým Vás nebudem zaťažovať...
Chcel by som sa dozvedieť nejaké info ohľadne streliva Cheditte 100 metri. Jedná sa o brokové strelivo a hovoria o účinnom dostrele na väčšiu vzdialenosť -viď názov - 100 metrov. Podľa mňa je to trocha utópia. Cena tohto streliva je dosť vysoká cca 40 SK/KS.
<br/>Na vyskúšanie som si ho zobral, ale zatiaľ nebola príležitosť.
<br/>Vďaka za každú reakciu!
Možte mi poradiť??
<br/>Kde zoženiem poloplášťové strelivo do 223 remington - PRVÝ PARTIZÁN. V Prešove sa mi ho už dlhšiu dobu nedari kúpiť...........nejako ho tu nemaju.
Možte mi poradiť??
<br/>Kde zoženiem poloplášťové strelivo do 223 remington - PRVÝ PARTIZÁN. V Prešove sa mi ho už dlhšiu dobu nedari kúpiť...........nejako ho tu nemaju.
Prosim Vas ma tu niekto prakticke skusenosti so strelami HORNADY SST, poskodenie diviny, balistika respektive na aky druh lovenej zveri sa najviac hodia.
<br/>Za odpovede vopred dakujem.