Keby som túžil po vyrezávanej pažbe, pýtal by som sa asi inak:liar:! Ja chcem pažbu na mieru s masívnejším predpažbím, kolmejšou pištolovou rukoväťou al. s dierou pre palec a rovným zvýšeným chrbtom. A lamino sa mi páči viac ako plast.
Viete mi niekto pradit . Potrebujem na gulovnicu tlakovu skusku. V okoli BA . Ze vraj v Jarovciach to robia ale neviem sa dopatrat ani k adrese ani telefonu.
Tak u tohoto pána by som si nedal urobiť ani putko na kabát. Pozor on nie je vôbec puškár. Je to amatér. Niekto by mu mal už konečne klepnúť poriadne po prstoch. Nedoporučujrm kupovať u neho žiadne náboje. Tie zvykne prebíjať sám a predávať za origiály. Samozrejme s pofidérnou kvalitou. Čo sa týka zásahov do zbraní už vôbec nedoporučujem. Mal som možnosť vidieť pár jeho "výrobkov" a aj tie boli na hranici bezpečnosti. Naviac k svojim dielam sa nehlási. Je to len obyčajný priekupník. Nakúpi za 5 predá za 10. To mu ide a v tom je dobrý. A pri tom nech aj zostane. V záujme bezpečnosti všetkých jeho zákazníkov.
Nedostal som. Doména "post.sk" nie je momentálne spoľahlivá, migrujú databázy. Preto som zriadil inú schránku, napíš mi na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
Myslim, ze ak napises piamo p.Takacovi /Taki/ tak ten nebude mat s tym problem. Samozrejme, na podmienkach sa musite dohodnut. Ale myslim, ze sa urczíte dohodnete. Fajn chlap.
Belsom
<br/>Písal som teraz na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Tento si dostal?
Dobrý deň pani puškári, potreboval by som poradiť. Mam delenú (dvojdielnu) otočnú montáž ERA Recknagel s krúžkom (zadná časť montáže) s Zeiss lištou. Mam ju namontovanú na pušku ale keď nemám zatiahnutý krúžok na zadnom úchyte, tak je medzi záklaňou a montážou miniatúrna medzera (dá sa spozorovať iba ak cez ňu presvietim lampou). Keď krúžok dotiahnem, tak samozrejme už bez problémov dosadne. Chcem sa spýtať čí to je OK, že tam je taká mala nepresnosť a ak nie tak dá sa to vôbec na 100 percent presne nastaviť aby nebola zadná strana nízko alebo vysoko? Ďakujem
Dobrý večer páni!Som majiteľom guľobrokovej kozlice ČZ Uherský Brod 585,ktorá mi zostala po mojom otcovi.S touto zbraňou som už prežil veľa krásnych chvíľ v prírode a veľmi som s ňou spokojný.Kaliber zbrane je .222Rem/12.Používal som ju hlavne na lov škodnej zveri a na odstrel srnčej zveri.Taktiež keď sa pritrafilo prasa alebo lanštiak,nebol žiaden problém.Dobre mierená rana na krk alebo za uško urobila svoje.Dnes, pri platnosti nového zákona o poľovníctve som skúšal jednotnú strelu do brokovnice a nemôžem dosiahnúť uspokojivý výsledok,lebo väčšinu rán strhnem do prava aj o 20 cm.Spúšť je tvrdá.Myslím si, že by bolo možné upraviť citlivosť spúšte brokovej hlavne,ale je to práca pre odborníka.Prosím o radu alebo o kontakt na niekoho,kto by si vedel s tým poradiť.Ďakujem.