poslal: Kobra4. Marca 2009., 08:32
<br/>Stále tu každý myslí iba na tie pod drňom. Ale čo tie, čo to z diaľky pozorujú? Líšky sa stresujú už od okamihu, ako vyjdeš z dediny. Najmä mladé. Staré poznajú vaše finty, preto sa už preventívne zdržiavajú hoci v kukurici. Alebo v nejakom neschodnom teréne - bažine, strmom svahu, atď.
<br/>reakcia na príspevok: matulkoh - 3. Marca 2009., 14:14odpovedať na toto
<br/>
<br/>poslal: Kobra4. Marca 2009., 08:24
<br/>O tej autocharakteristike si úplne vedľa. Odo mňa určite nie je. A či sa nikto nepridal? Opäť si vedľa. Presurfuj si web a môžem ti povedať, že ste v oslabení.
<br/>reakcia na príspevok: astronom - 3. Marca 2009., 11:13odpovedať na toto
<br/>
<br/>poslal: Kobra4. Marca 2009., 08:18
<br/>To, čo píšeš, je naozaj argument na trestné oznámenie. Nič ti nehovorí zákon o slobode slova? Ty nikomu nerozkazuj, čo má písať a hlavne ako má písať. Je to obmedzovanie nielen slovnej, ale aj osobnej slobody. A na to sú paragrafy a najmä dosť blbé pálky. U vás zrejme sloboda slova má ešte hodne pristrihnuté krídelká. A žiadaš o to ešte aj admina. Ten, dúfam, pozná zákony a možno aj teba poučí. Také múdrosti tu budem podávať naďalej, ty mi rozkazovať a obmedzovať moju slobodu nemáš právo. Zákon je na mojej strane. Spomínané ženy som tu neznevažoval, výlučne som napísal to, čo viem priamo od nich prostredníctvom televíznej obrazovky z dokumentov o vojne. Môžeš ich tiež pozerať a dozvieš sa to isté. Svoju pusinku /nie hubu/ som si ešte o nikoho neotieral.
<br/>reakcia na príspevok: papo - 3. Marca 2009., 10:39odpovedať na toto
<br/>
<br/>poslal: Kobra4. Marca 2009., 08:05
<br/>A to hlavné som zabudol. Ak taká postrelená líška začne behať po revíri, nastane presne taká situácia, ako keď si s babou v lese a okolo vás prebehne, no hoci aj tá postrelená líška. Nechcem už zveličovať, že tvoj postrelený kamarát, alebo jeho baba. Akú budete mať chuť na sex? Ja sa priznám, že to bude to posledné, na čo by som myslel. A dlho.
<br/>reakcia na príspevok: Kobra - 4. Marca 2009., 07:59odpovedať na toto
<br/>
<br/>poslal: Kobra4. Marca 2009., 07:59
<br/>Počúvaj, ty ostrostrelec. Každá líška, na ktorú vystrelíš, žije už len niekoľko sekúnd? Koľko si ich len postrelil? Nepriznáš sa čo?. Ani ja nie. Aj ja sa hanbím. Ale k veci. Holokaust som nikde nespomínal. Už som písal, že mňa politika, nacionalizmus, drogy, atď. nezaujímajú. Mne kážeš vynechať vo svojich príkladoch ľudí a ty tu spomínaš Rómov. Neprotirečíš si, náhodou? Alebo ty môžeš a ja nie? Ľudí vo svojich príkladoch využívajú vo svojich dokumentoch takmer bežne dokumentaristi a nikto ich za to ani nekritizuje. Toľko stačí.
<br/>reakcia na príspevok: jager133 - 3. Marca 2009., 10:35odpovedať na toto
<br/>
<br/>poslal: Kobra4. Marca 2009., 07:41
<br/>Viac sa predstavovať nemienim. A či slepo závidím? A čo, preboha? Prašivé líšky, zdegenerované diviaky /aj líšky/, KMO,... Teda, nehnevaj sa, ale niet bohviečo závidieť. Aj keby bolo, ja nie som závistlivec. Závisť som si dal už dávno vyoperovať.
<br/>reakcia na príspevok: CHANEL1092 - 3. Marca 2009., 10:31odpovedať na toto
<br/>
<br/>poslal: Kobra4. Marca 2009., 07:35
<br/>Na toto sa nedá odpovedať, ale pokúsim sa. Diviak v kukurici vidí predovšetkým bezpečie, pretože sa tam za ním odváži máloktorý poľovník. Najmä poranený diviak je veľmi nebezpečný a na strom pred ním neujdeš, pretože tam stromy niet. Ak sa teda odvážiš, zober si poriadne veľké gate, aby sa ti do nich hodne zmestilo. :]. O hladovaní v lese som nikde nepísal. Ale o populačnej explózii áno, ale tá nesúvisí ani s lesom, ani s kukuricou.
<br/>reakcia na príspevok: Jaro - 3. Marca 2009., 10:16odpovedať na toto
<br/>
<br/>poslal: Kobra4. Marca 2009., 07:23
<br/>No oproti Skalici, kde podiel medajlových trofejí tvorí až 12 %, je to na vážne zamyslenie. Ja chybu vidím v troch činnostiach: 1. odstrel v 1. VT, 2. odstrel už od 16.5. a po 3. Prikrmovanie. Táto zima presvedčivo rozbila mýtus o krutostiach mrazivých zím. Odnikiaľ nehlásia úhyn zveri zmrznutím. Ani od nás, ani z ČR, ani z ostatnej, a najmä severnej Európy. Takže máte to jednoduché. Aspoň ja by som to tak robil - žiaden odstrel v 1. VT kvôli skvalitneniu populácie /odstrel nenadejných paličkáčov, slabých sŕn,.../. Plánovaný odstrel najskôr od 16.8. Držím palce, aby sa vám to zlepšovalo.
<br/>reakcia na príspevok: Rado - 3. Marca 2009., 09:05