poradim ti vynikajucu navnadu a to psa. lisky aj vlci uprednostnuju psa pred ovcou to ti mozem garantovat mame to odskusane. mi sme dohodnuty a ked sa kontroluje zaockovanie psou u ciganov, tak mame hned k dispozicii kopec navnad
<br/>
<br/>mildo> a co tak zivy pes, pocul som, ze vlci likviduju kazdho tulaveho psa v reviry, nefungovalo by to ?
Poznam polovnikov ktori si ako navnadu kupili ziveho capa, pozvarali mu klietku a vzdy ked isli na vlky tak si capa vozili so sebou.
<br/>Dost komicky to vyzeralo :D:D polovnik s capom
Poznam polovnikov ktori si ako navnadu kupili ziveho capa, pozvarali mu klietku a vzdy ked isli na vlky tak si capa vozili so sebou.
<br/>Dost komicky to vyzeralo :D:D polovnik s capom
Aj keby sa vlk strieľal na stretnutie (čo sa aj tak často deje), neohrozí to pri jeho plachosti a opatrnosti jeho stavy ... A aj pri kadáveri skorej vlka dostaneš ako strelíš ...
+Nie ze by som to mal chut nejakemu psikovy spachat, len ma to napadlo, ked ste to tu uz nahodili. Chcel som si overit ci naozaj vlci "poluju" na tulavych psov.
V časoch/1976/,keď som začínal poľovať sa o vlkoch v naších končínách nikomu ani nesnívalo.Napriek tomu bola za odstrel vlka vyplácana odmena.Zaciatkom 80 rokov sme nachádzali prvé stopy a strhnuté kusy zverí.Ziaden poľovník v tých časoch by nešetril naboje pri stretnutí s vlkom.Aj napriek tomu sa premnožili do takej miery,že sme strhnuté kusy nachadzali na každom kroku.Nikto ich nešetril/osobne som ich strelil 6/,preto ani neverim,že im hrozi vyhynutie.Aj napriek všetkemu je to pekná zver,ktora do revíru patri.