Vlci su moja srdcova zalezitost hoci polujem iba 5 rokov.U nas na vychode je ich dost a urcite im nehrozi vyhynutie.V nasom PZ je 21 clenov ale len ja som taky blazon,ktory kvoli trofeji vlka presedi 5 noci vkuse vposede pocas 15 stupnovych mrazov.Hoci par som ich uz poranil,stastie som zabit vlka este nemal.Ale nelutujem.Vlci su lovci ktorych obdivujem a my ludia mame sa od nich urcite toho este vela ucit.
Lacika nic proti tebe ale pisat tu ze si ich par poranil a ziadneho nezabil je dost primitivne a je to voda na mlyn pre takych ako je pan vlkofil Lu...c ! A svedci to o tvojej polovnickej moralke :{
Presne tak, plne súhlasím. A učiť sa strieľať treba na strelnici a nie na vlkoch, pokiaľ si
<br/> na 100% neverím, zoberiem so sebou kamaráta, ktorý už má niečo "odstrielané", je
<br/> to minimálne morálna opora a v prípade zlej rany aj "rýchla pomoc".
Jaro nic proti tebe ale myslim si,že na vlka treba trochu aj stastia.Kludne by som si s tebou rozdal aj na strelnici.A na rozdiel od mnohych polovnikov alebo majstrou sveta si viem uznat aj vlastne chyby.Tebe urcite spadne vsetko na co namieris.Neviem kolko polujes lebo ja len 5 rokov ale urcite som prestrielal viac penazi ako ty.
Ahoj Gulo.Urcite sa neucim strielat na vlkoch ako si myslis.Tolko ich zase nemame.Ty strielas na 100%?Ty zrejme uz si asi vela vlkov zabil tak ta musim pozvat mi niejakeho zabit.Ja som absolutne neschopny.Napis mi,kde rastu taki majstri sveta ako ty a co jedia.
Prepac Mirek.Ked som napisal zabit,tak urcite nemyslel som tym ze zabit niejaky predmet do zeme ,alebo podobne.Na zabitie svine alebo bujaka sa v spisovnej slovencine pouzivaju ine vyrazy.Ale tema je o vlkoch a nie o slovickach.Mas prehlad.
Lacika 85 ja nechcem aby si tu sa naťžahoval ohľadom slovíčok, ale číta to tu aj nepoľovnícka verejnosť. Tak aby sme tu trošku aj debatovali v príslušných termínoch.
Téma je o vlkoch nie o slovíčkach - máš pravdu, ale v rámci tradícií by sme mohli dodržiavať poľovnícku terminológie. Nie sme "zabijaci" ale poľovníci!!!!8-L
Mily zalesak.Osadne urcite poznam,poznam tam aj ludi, mam tam aj rodinu a viem nieco aj o vlkoch.Urcite poznam aj teba .Predstav sa trochu.Tvoje inicialy su M.L.?
Dúfam, že si sa kvôli tým malým upozoneniam neurazil! Ja Ta o vlkoch veľmi nemám čo poučovať. S vlkmi mám minimálne skúsenosti. Prvý krát som videl vlka v noci na posede asi pri -15°C, (starý samotár, obrovský) - otec ho chybil, druhý krát sme na vlka prišli v jeseň na posliedke, ten v priebehu 2 sekúnd zmyzol, oco nestihol ani pušku zložiť z pleca. Ale od toho druhého stretnutia prešlo už 6 alebo 7 rokov. To sú všetky moje praktické skúsenosti s vlkmi (ak nerátam nechádzanie strhnutej zveri), z tohto Ťa veľmi nepoučím. Potom ako klesli u nás stavy vysokej (aj vďaka vlkom) klesli aj stavy vlkov. Nepochybne je to fascinujúca šelma, ktorá si zaslúži pozornosť a stále dúfam v stretnutie s ním.
Lacika pre mna za mna si mohol prestrielat aj milion korun a nastrielat 1000 bodov troma nabojmi pre mna to nic neznamena aky si ty carostrelec . Ja som v tvojom prispevku narazal na nieco ine a asi si to nepochopil . Ale to uz nie je o tom kolko clovek nastrielal alebo kolko poluje ale o vyske jeho IQ Kludne sa tu teda dalej chval rad si z usmevom na tvari precitam tvoje prispevky
Nazdar, predpokladám, že si tu relatívne nový...Som z Humenného, poľujem trošku severnejšie, nie však v Osadnom...A poznám aj Zálesáka...
<br/>Apropo, toto nie je zoznamka, ale debata o love vlka...