no dko má nejaké iné riešenie
<br/> ,,Takže ten, kto nemá, nech nadobudne právnu subjektivitu. Zda sa, že to bude stačiť na uzatváranie nových nájomných zmlúv a nebude potrebné sa transformovať na samostatnú PO. . ,,
<br/> požiadal som ho, aby nám prezradil, čo má na mysli /akú právnu subjektivitu/, keďže nejde o poľovnícku organizáciu.
Stále obhajuješ niečo, čo je v rozpore so zákonom. V minulosti si sa napríklad vyjadril - veď vládna moc to tolerovala. Asi si myslíš, že sa o teba vždy niekto postará, že ťa zachráni. Z tvojich príspevkov usudzujem, že si myslíš, že aj o občianskych združeniach, o poľovníckych organizáciách by mali rozhodovať politici a nemalo by sa postupovať podľa zákona. Tvoj názor ti nikto neberie, no nesnaž sa ho nanútiť ostatným systémom stokrát opakovaná lož sa stane pravdou.
Limba, to či je niečo v rozpore so zákonom alebo nie je je vocou názoru. Ja som členom PZ SPZ. Ty tvrdíš, že ako taký konám v rozpore so zákonom a dopúšťam sa pytliactva. Ak si za svojím tvrdením stojíš, mal by si konať a splniť si svoju občiansku povinnosť. Ja budem znášať riziko môjho členstva v PZ SPZ. Opakujem, to či sa dnes resp. posledné 2 roky členovia PZ SPZ dopúšťajú pytliactva užívajúc revír ako neoprávnené osoby je vecou názoru. Podľa môjho názoru užívajú revír ako oprávnené osoby a nekonajú v rozpore so zákonom. To neobhajujem, ale konštatujem
Vážený pán hovorca, moju domienku opieram napr. o vami publikované stanovisko ministerstva. Ak by si niekto vysvetľoval, že ak sa niečo domnievam, tak po tom túžim, tak v tomto prípade opak je pravdou.
no nech čítam, ako čítam, nikde nenachádzam odpoveď. znovu teda poprosím, o čo konkrétne sa opiera tvoja domnienka?
<br/>
<br/>,,Takže ten, kto nemá, nech nadobudne právnu subjektivitu. Zda sa, že to bude stačiť na uzatváranie nových nájomných zmlúv a nebude potrebné sa transformovať na samostatnú PO.,,
<br/>
<br/>znovu zacitujem stanovisko, nech je to pohromade:
<br/>
<br/> Poľovnícka organizácia zriadená podľa zákona č. 274/2009 Z. z. o poľovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,zákon,,), môže mať podľa § 32 ods. 2 zákona svoje organizačné zložky. Stanovy poľovníckej organizácie musia upravovať spôsob ich registrácie a taktiež kedy konajú vo svojom mene.
<br/> Ak teda poľovnícka organizácia má v zmysle stanov zaregistrovanú organizačnú zložku a stanovy poľovníckej organizácii umožňujú, že organizačná zložka je oprávnená podpisovať zmluvu o užívam poľovného revíru podľa § 13 zákona za poľovnícku organizáciu, môže takáto organizačná zložka pristúpiť k uzavretiu zmluvy podľa § 13 zákona.
Organizácia bez právnej subjektivity nemôže uzatvoriť platnú a účinnú nájomnú zmluvu. Organizačné jednotky - PZ SPZ nikdy nemali právnu subjektivitu ani podľa predchádzajúcich zákonov. Ak PZ SPZ v minulosti uzavreli akékoľvek zmluvy, tieto sú nevykonateľné, neúčinné a od samého začiatku neplatné. Tento problém si dobre rozobral 26.9.2011 v téme: Je to pytliactvo ?
Vážený pán hovorca, aby som zahnal vaše obavy, že si z vás robím prču, tak konkrétne aj o to čo ste tu publikovali 26. Septembra, 08:37 . Vy te to iste publikovali v dobrej viere, však ?
doriešme najprv jednu vec. znovu teda poprosím, o čo konkrétne sa opiera tvoja domnienka?
<br/> uvedené je citácia z oficiálneho materiálu rozposlaného po OLÚ
Ktorá domienka? Že ste to sem šupli, aby tu nebolo smutno a reč nestála? Mne sa zdá, sa točíme furt dookola o ničom. Reč teda nestojí a vy si môže hrdo po galileovsky zvolať: A predsa sa točí
doriešme najprv jednu vec. znovu teda poprosím, o čo konkrétne sa opiera tvoja domnienka?
<br/>uvedené je citácia z oficiálneho materiálu rozposlaného po OLÚ